Help! Mijn boekhouder slaat kwartaal uit!

Efficiënt beheer van alle cijfers

We werken samen een dienstverlening uit waarbij je het overzicht op je onderneming kan houden en waarbij je vooral je tijd kan steken in wat er voor jou toe doet: het ondernemen.

Ik bied daarvoor diverse digitale tools aan, maar werken op papier is ook nog steeds mogelijk. Bekijk hier de pakketten.

  • Bijhouden boekhouding
  • Opmaak jaarrekening
  • Adviesverlening organisatie van de boekhouding

Vaak gestelde vragen over boekhouding

Gaat dat niet gemakkelijker online?

Vandaag zijn er tal van digitale tools die de administratie aanzienlijk vereenvoudigen. Wijzelf werken met tools als Octopus en Billit en zien daarin de gouden combinatie voor een efficiënte opvolging van uw dossier.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Moet ik echt al die bonnetjes zitten bijhouden?

De tijd van mappen vol papieren bonnetjes is stilaan achter de rug. Maar je moet inderdaad wel nog betaalbewijzen voorleggen voor je zakelijke kosten.

Gelukkig zijn er handige apps waarmee je snel en efficiënt bonnetjes kan inscannen met je smartphone en meteen kan doorsturen naar je boekhouding. Ook via onze digitale tools is dit perfect mogelijk om het je wat makkelijker te maken.

Ik ben ook begonnen met een webshop, hoe zit dat met de facturatie?

Hier bestaat soms onduidelijkheid rond. Wanneer je naast een fysieke winkel ook een webshop gaat oprichten, mag je een aparte facturatielijst hanteren voor de webshop. Het belangrijkste is dat alle facturen van zowel je winkel als webshop zorgvuldig worden bijgehouden. Alle verkopen hoeven dus niet in één en dezelfde facturatielijst te staan, al mag dat uiteraard wel.

Daarnaast zijn er wel een aantal bepalingen van hoe je facturen, creditnota’s en dergelijke kunt uitreiken aan je klanten. Vraag gerust even advies hierover.

Graag een keertje kennismaken? Contacteer mij gerust.

A&T Van Den Broeck

Steendonkstraat 32, 9140 Temse
E-mail: gert-jan.vdb@atvandenbroeck.be
Tel: +32 473 28 75 88